Sorteer op

Aankondiging zwangerschap kaart

Wat een mooi nieuws, baby op komst! Dit wil je op een bijzondere manier aankondigingen, daarom deze unieke, originele en prachtige aankondigingskaarten voor een zwangerschap, maakt dit helemaal compleet! Er zijn kaarten voor 'Hoera jullie worden opa & oma', Hoera je wordt oma’, ‘Hoera je wordt opa’, Hoera je wordt oom, ‘Hoera je wordt tante’ of ‘Hoera er komt een achterkleinkind’.


Stop er een echo erin, dan is dit een schot in de roos!


zwangerschap aankondiging Hoera je wordt opa en oma, oom, tante en Er komt een achterkleinkind

De kaarten zijn gedrukt in de ambachtelijke techniek letterpress, een oude druktechniek. Elk kaart is uniek omdat alle kaarten met een oude handdegelpers uit 1942 wordt gedrukt. De zwangerschapskaarten zijn gedrukt op 300 grams gmund katoen papier, met de inktkleuren goud metallic, mint groen, zwart, oud roze en grijs. Daarnaast zit de kaart in een mooie stevige gekleurde envelop bij op 120 grams met een puntklep.

Aankondiging 'Baby on the way!'
Een ander mooi idee of inspiratie een aankondiging doen via de post. Is dat niet onpersoonlijk zou je misschien denken.Dit heb ik zelf gedaan bij de 3e zwangerschap bij vrienden en familie die we niet zo vaak zien, daarnaast zaten we net voor de zomervakantie en zouden mensen op vakantie gaan. Daarintegen hebben we zoveel mooie en leuke reacties gekregen van vrienden, familie en kennissen! Deze kaart kan jezelf aanpassen naar wens. De kaart wordt digitaal gedrukt, niet in letterpress.

baby on the way, zwangerschapsaankondiging

 

Aankondiging zwangerschap 'Hoera je wordt opa en oma'.

Je ouders vertellen dat ze opa en oma worden is een bijzonder moment, daarom heb ik deze kaarten ontworpen. Als idee of inspiratie kan je er een echo in de kaart doen.

Hoera je wordt opa en oma kaarten, aankondiging zwangerschap,  Hoera je opa en oma kaart, aankondiging zwangerschap, groen

Aankondiging zwangerschap 'Hoera je wordt opa of oma'.

Mijn eigen vader is op jonge leeftijd overleden, daarom heb ik ook een kaart gemaakt met alleen opa of oma erop, niet alleen als één ouder niet meer leeft, maar ook als ze gescheiden zijn dan zijn  dit ideale kaarten.

Hoera je wordt opa!, aankondiging zwangerschap, letterpres goedkoop Hoera je wordt opa, groen , zwangerschapsaankondiging

Hoera je wordt oma! aankondiging zwangerschap in oud roze, letterpress goedkoop

Hoera je wordt oma in grijs als zwangerschapsaankondiging, letterpress goedkoop

Aankondiging zwangerschap 'Hoera je wordt oom of tante'.

Je broer of zus vertellen dat ze oom of tante wordt is een speciaal moment! Vervolgens heb ik ook een versie kaart voor gemaakt in de kleuren goud en zwart.

Hoera je wordt tante en oom! Zwangerschapsaankondiging kaart in letterpress goedkoop. Goud en zwart kleur. Hoera je wordt tante en oom! Zwangerschapsaankondiging kaart in letterpress goedkoop.zwart kleur.

 

Aankondiging zwangerschap 'Hoera er komt een achterkleinkind'.

Ten slotte een zwangerschapsaankondiging kaart als je eigen opa en oma nog leven, waarop je dit bijzondere moment mag vertellen!

Hoera er komt een achterkleinkind in het goud en in letterpress, zwangercshapsaankondiging

goedkoop, actie modern hip, typografie

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.