Sorteer op

Creëer jullie eigen geboortestijl samen met het geboortekaartje!


Het mooiste geboortekaartje in letterpress!

Je hebt al zoveel geboortekaartjes voorbij zien komen, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje, na het zien van verschillende geboortekaartjes. Je wel iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces. Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.
Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit creatieve proces.

De zoektocht naar een geboortekaartje is een prachtige reis, het is de eerste kennismaking voor familie, vriendin en kennissen met jullie kleine wereldwonder(s). En tegelijkertijd een hele opgave.

Ik ben zelf ook mama van 3 meiden en weet hoe bijzonder dit moment is. Als ontwerper weet ik precies waar je moet beginnen bij een uniek en persoonlijk geboortekaartje.


Lindsey love letterpress geboortekaartje, goedkoop, geboortekaartne, geboortekaartjes, meisje, jongen, folie  Love Letterpress geboortekaartjes, lindsey, goedkoop, geboortekaartje geboortekaarten,

Geboortekaartjes in letterpress, met folie, een blinddruk of preeg?

Er zijn een hoop mogelijkheden in mijn eigen drukkerij voor letterpress geboortekaartjes! Maar daar help ik je graag verder mee. Voor elke stijl zoals minimalistisch, klassiek, stoer, lief, veel tekst of misschien vintage. Mijn liefde voor typografie zie veel in de ontwerpen terug komen. Less is more.

Wil je meer weten over technieken, dat kan hier vinden: Wat is letterpress?  'Wat is een foliedruk?'  Wat is een blinddruk of preeg?

Door een folie of blinddruk met of zonder preeg, kan je geboortekaarten net wat meer eruit laten springen!

 

geboortekaartje folie goud,meisje, goedkoop, letterpress Geboortekaartje preeg met blinddruk modern en minimalistisch, jongen, goedkoop,

Geboortekaartje in stijl met...

Naast het geboortekaartje (op maat), is het mogelijk om een eigen geboortestijl te doen. Zoals in stijl van het geboortekaartje sluitzegels of een geboortebord als raambord op maat. Als jullie een kraamfeest geven, dan ontwerp ik een passend kaartje erbij. Ik begeleid jullie van begin tot eind en neem jullie mee in het creatieve proces. Broertje of zusje erbij, ander modern of klassiek lettertype, papier keuze of een andere afbeelding voor een skyline?  Alles is mogelijk.

GRATIS maak ik een ontwerp voor de postzegels.

postzgels geboort in stijl van het geboortekaartje  postzegel utrecht geboortekaartje in stijl, goedkoop letterpress. de dom, meisje, roze postzegel geboorte ooievaar in stijl het geboortekaartje goedkooppostzegels in stijl van het geboortekaartjepostzegel geboorte ooievaar in stijl van het geboortekaartje groen, jongen

geboorteborden als raambord bij geboorte van een zoon of dochter goedkoop

 

Enveloppen bij het geboortekaartje

Er zijn verschillende soorten (gekleurde) enveloppen op 120 gram papier. De meeste enveloppen hebben een puntklep en zijn allemaal gegomd, wat in houdt dat ze een lijmrand hebben om dit te maken. De oud Hollandse enveloppen hebben dit niet, dan kan de mooie geboorte sluitzegels gebruiken.

 

sluitstickers geboorte, jongen, meisje, sluitzegels, geboortekaartje

.

goedkoop, korting,

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.