<<

TWEELING GEBOORTE SLUITZEGELS/STICKERS JONGENS JIP MODERN GOEDKOOPTWEELING MEISJE GEBOORTE STICKERS/ZEGELS HIP MODERN ORGINEEL GOEDKOOPTWEELING JONGEN EN MEISJE GEBOORTESTICKER/ZEGEL HIP MODERN GOEDKOOP

 

Sluitstickers tweeling jongens & meisjes

Hoera een tweeling, dubbel geluk! Prachtige ontwerpen voor als er een tweeling op komst is, zowel voor een jongens of meisjes en een jongen & meisje. Je wil je kindjes een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluiststickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie! De ooievaar met twee zakken, daardoor een unieke sluitsticker! Maar ook de lippen, snorren of lip & snor. Bekijk verder de collectie hierboven voor een tweeling.

tweeling sluitsticker dubbel geluk geboren meisjes goedkoop sluitsticker tweeling jongen ooievaar twee zakken goedkoop

Sluitzegels als sluitstickers voor geboorte tweeling

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een tweeling. Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte hebben de sluitstickers een diameter van 35 mm en worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

sluitsticker tweeling jonge en meis met snor en lip goedkoop twweeling sluitstickers meisje It's a girl in Handlettering goedkoopgo

Sluitsticker op maat

Staat jouw ideale sluitsticker er niet tussen? Neem dan contact op info@loveletterpres.nl, ik help je graag verder met een ontwerp met al jullie wensen.

Wist je dat als je een geboortekaartje afneemt, het ontwerp van sluitstickers in stijl gratis is?

Collectie sluitsticker meisje en jongen

sluitsticker meisje dochter goedkoop  sluitstickers jongen goedkoop

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.