Sorteer op

Geboorte stempels jongen, meisje en tweeling

Met de geboortestempels 'It's aboy', It's a girl of It's twins, daar wordt de post zoveel leuker van om te krijgen. Je stempelt ze op de envelop waarin het geboortekaartje zit. Ook als leuk dee voor cadeau te geven bij een babyshower of kraamfeest. Daarnaast kan je er gelijk een stempelkussen en kraft labels bij bestellen.

geboorte stempels jongen, meisje en tweeling

Babyshowerpakket It's a girl of It's a boy.

Babyshowerpakket jongen goedkoop Babyshowerpakket meisje goedkoop

Gratis e-book | in 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje!

Wat zet je op een geboortekaartje?

Welke tekst gebruik je bij geboortekaarten, wil je een korte welkom zin, hoe gebruik je de achternaam, hoe verwerk je er een broertje of zusje bij, wil je wel of geen gedichtje, welke tekst op de binnenkant? Vragen die ik volkomen begrijp als moeder van 3 kinderen en geef je antwoord het e-book, met nog meer tips en voorbeelden.


Een nieuw spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen.

e-book graits geboortekaart

e-book gratis geboortekaartjes

 

Blog | geboortekaartjes in letterpress

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.