<<

RAAMBORD GEBOORTBORD JONGEN  VINTAGE GOEDKOOPGEBOORTEBORD RAAMBORD MEISJE VINTAGE HIP MODERN GOEKOOPRAAMBORD GEBOORTEBORD TWEELING MODERN HIP GOEDKOOP

Geboortebord voor het raam.

Al vele geboorteborden gezien, maar nog niet wat bij je past? Geen 13 in een dozijn geboortebord, je bent opzoek naar een uniek en persoonlijk raambord voor de geboorte van jullie zoon of dochter. Het is de eerste kennismaking wanneer de baby is geboren! Je wilt aan de buitenwereld laten zien dat jullie troste ouders zijn geworden.
Mijn allereerste geboortebord heb ik voor mijn dochter Elsa ontworpen. Toen zag je dit nog niet, daardoor is het idee gekomen om een uniek collectie te ontwerpen voor geboorteborden. Daarna kan je het raambord inlijsten en op de babykamer hangen.

 

geboortebord raam meisje, dochter Elsa


 
Hoge kwaliteit geboortebord voor het raam.

Ik vind het belangrijk dat de producten een goede kwaliteit hebben, ze hebben zware kwaliteit van 650 gram en een dikte van 3, 5mm. De raamborden (makelaarsborden) zijn zeer bestendigd tegen water, maar ook tegen een flinke wind. Doormiddel van dubbelzijdig tape of zuignoppen kan je het bord makkelijk en snel bevestigen.

Afmetingen van de borden zijn 100 x 70 cm. De ontwerpen

Unieke ontwerpen voor een geboortebord op raam

Als ontwerper heb ik vele ideeën voor een geboortebord, regelmatig komen er nieuwe ontwerpen bij. Mijn liefde voor typografie zie je naar voren komen. Geboorteborden met een tekst opmaak met een minimalistische uitstraling, verschillende lettertypes gebruik avan modern, strak, klassiek of handlettering.
Sommige raamborden hebben een illustratie zoals een dier, ooievaar, poes, confetti of bollen (dots) met een feestelijke slinger.

Geboorteborden op raam. als raambord voor jongen of meisje tweeling goedkoop

Geboorteborden op maat

Je hebt een prachtig geboortekaartje voor jullie wereldwonder, niks is mooier om daar een geboortebord op maat bij te laten ontwerpen. Daardoor wordt dit een unieke combinatie voor de aankondiging van de geboorte van jullie baby.

Zou je een geboortebord op maat willen? Neem dan contact op via het contactformulier.  

Geboortebord op raam, jongen lego, goedkoopgeboortebord op raam meisje, raamborden geboorte

Geboortebord voor een jongen

Hoera een jongen! De meeste unieke stoere raamborden voor een zoon bestel je hier. Heb je wensen voor een geboortebord, ik help je graag verder.

           raambord geboorte jongen als geboortebord goedkoop met 5% korting.      raambord geboorte jongen als geboortebord goedkoop en met 5% korting

Geboortebord voor een meisje

Gefeliciteerd een meisje geboren! Creëer eenvoudig een unieke raam geboortebord voor deze mooie gelegenheid. Je kan de naam of datum makkelijk aanpassen. De kleuren zijn van pastel tinten naar een opvallende fuchsia roze.

 

raambord geboorte meisje als geboortebord en goedkoop met 5% korting. Rambord geboorte meisje roze als geboortebord, goedkoop met 5% korting. raambord goedkoop voor meisje met vintage kinderwagen als geboortebord.

Geboortebord voor een tweeling

Wat een dubbelgeluk in verwachting van een tweeling! Dit verdient een bijzonder en uniek geboortebord. Speciaal hiervoor heb ik een aantal hippe ontwerpen gemaakt voor een tweeling. De verschillend combinaties twee  broers of zussen of broer en zus heb ik ontworpen voor deze bijzondere gelegenheid.

raambord geboorte tweeling jongen als geboortebord, goedkoop met korting raambord tweeling jongen en meisje goedkoop

BLOG | Nieuwe ontwerpen raamborden

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.