Sorteer op

Geboortebord als raambord meisje.

Al vele geboorteborden gezien, maar nog niet wat bij je past? Geen 13 in een dozijn geboortebord, je bent opzoek naar een uniek en persoonlijk raambord  als geboortebord voor de geboorte van jullie dochter of zusje! Dit bijzonder moment wil je graag origineel aankondigen. Het is de eerste kennismaking wanneer de baby is geboren! Je wilt aan de buitenwereld laten zien dat jullie troste ouders zijn geworden.
Mijn allereerste geboortebord heb ik voor mijn dochter Elsa ontworpen. Toen zag je dit nog niet, daardoor is het idee gekomen om een uniek collectie te ontwerpen voor geboorteborden. Daarna kan je het raambord inlijsten en op de babykamer hangen.

 

geboortebord als raambord meisje goedkoop, op maat van geboortekaartje. Bord voor in de tuin

Collectie raamborden voor jongen als geboortebord.

Er zijn verschillende originele en unieke ontwerpen als welkom voor een geboorte als er een dochter of meisje geboren is. Daarbij zijn er minimalistische ontwerpen met veel tekst opmaken gemaakt in een modern of handlettering lettertype, maar ook met een illustratie zoals een broertje of zusje, waslijn met kleren, vintage auto of kinderwagen. Ten tweede het confetti ontwerp mag zeker niet ontbreken!

geboortebord meisje als raambord, dochter. Goedkoop voor op het raam in de tuin. raambord meisje goedkoop als geboortebord. In de de tuin geboortebord lindsey meisje in lego stijl. Raambord goedkoop voor p het raam in de tuin.Raambord meisje goedkoop als geboortebord. korting 5% bij nieuwsbrief. op het raam

Hoge kwaliteit geboortebord voor het raam.

Ik vind het belangrijk dat de producten een goede kwaliteit hebben, ze hebben zware kwaliteit van 650 gram en een dikte van 3,5mm. De raamborden (makelaarsborden) zijn zeer bestendigd tegen water, maar ook tegen een flinke wind! Doormiddel van dubbelzijdig tape of zuignoppen kan je het bord makkelijk en snel bevestigen. Daarna kan je het geboortebord ophangen in de babykamer.

Afmetingen van de borden zijn groot 100 x 70 cm. Er zijn staande en liggende ontwerpen.

raamborden als geboordtebord bevestigen, goed kwaiteit sterk,

Originele ontwerpen voor een geboortebord als raambord.

Als ontwerper heb ik vele ideeën voor een geboortebord, regelmatig komen er nieuwe ontwerpen bij. Mijn liefde voor typografie zie je naar voren komen. Geboorteborden met een tekst opmaak en een minimalistische uitstraling, verschillende lettertypes gebruikt zoals modern, strak, klassiek of handlettering.
Sommige raamborden hebben een illustratie zoals een dier, ooievaar, poes, confetti of bollen (dots) met een feestelijke slinger( met kleren).

raambord meisje goedkoop als geboortebord. Korting 5 % bij nieuwsbrief. raambord meisje als geboortebord goedkoop. Voor in de tuin, 5%  korting

Geboorteborden op maat als het geboortekaartje

Je hebt een prachtig geboortekaartje voor jullie wereldwonder, niks is mooier om daar een geboortebord op maat bij te laten ontwerpen. Daardoor wordt dit een unieke combinatie voor de aankondiging van de geboorte van jullie baby.

Zou je een geboortebord op maat willen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik help je graag verder.

 

raambord meisje goedkoop in stijl van het geboortekaartje. Geboortebord met korting 5% korting geboortekaartje met goud folie in letterpress goedkoop. 5% korting op de nieuwsbrief.

 


BLOG | Nieuwe ontwerpen raamborden als geboortebord.

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.