Sorteer op

Welkomstborden bruiloft gepersonaliseerd


Verwelkom je gasten op jullie trouwlocatie of bij de ceremonie met een gepersonaliseerd welkomstbord helemaal in jullie eigen trouwstijl of stationery trouwkaart. Maak je gasten wegwijs naar de photobooth of laat ze zien waar de sweet table is. Bestel jullie favoriete bruiloftsborden eenvoudig online bij Love Letterpress.
 

welkomstbord bruiloft goedkoop

 

Trouwbord als welkomstbord

Gaan jullie binnenkort trouwen of trouwt er iemand uit jullie omgeving? Dan zijn deze bruiloft borden de blikvangers waar niemand om heen kan. Je kunt haast niet meer zonder! Lindsey ontwerpt vaak bij een eigen trouwstijl een gepersonaliseerde trouwbord erbij, daardoor krijg je een eigen stationery vanuit de idee van de trouwkaart die er is gemaakt. Maak jullie bijzondere dag persoonlijk!

stationery trouwkaarten in letterpress met menukaart en save the date


 

5% korting bij aanmelding nieuwsbrief

Wordt vriend of vriendin van Love Letterpress, dan blijf je op de hoogte van de leuke kortingen, nieuwste producten en veel inspiratie! Door je aanmelding kan je het trouwbord goedkoop aanschaffen met 5% korting.

5% korting op een welkomstbord trouwen

Bruiloft bord als trouwdecoratie

Maak je huwelijksdag persoonlijk! Met een bruiloft bord laten jullie je gasten zien waar bijvoorbeeld de ceremonie plaatsvindt, waar de dansvloer is of waar jullie als bruidspaar plaats nemen. De veelzijdigheid van de bordjes zijn ontzettend leuk. Ze dienen als richtingwijzers of als borden met een pakkende tekst of quote. Je kan ze decoreren en stijlen naar jullie wensen. Voor iedere trouwstijl of bruiloft thema heb ik bruiloft borden gemaakt. Naast dat het ontzettend leuke trouwdecoratie is voor op de bruiloft, zijn de tekstborden een originele decoratie voor thuis.

Trouwbord als welkomstbord


Tekstbord bruiloft leuk als cadeau voor het bruidspaar

Een tekstbord als welkomstbord voor een bruiloft zijn ook een perfect en origineel cadeau voor het bruidspaar! Na de mooiste dag van hun leven kunnen zij het bord inlijsten. Een trouwbord als tekstbord zal jarenlang plezier zorgen. Bovendien zullen zij vaak nog terugdenken aan hun bruiloft. Hiermee heb jij vast en zeker het meest gave en unieke bruidspaar cadeau van alle gasten.

 

Kwaliteit van de welkomstborden bruiloft

De borden hebben een stevige kwaliteit en kunnen zowel voor binnen en buiten gebruik worden. Het matriaal wat is gebruikt is van forex. Er zijn verschillende mooie afmetingen zoals langwerpig vierkant, rond of ovaal. Afmetingen zijn bijvoorbeeld 50 x 70 cm, 75 x 100 cm of ond 70 cm diameter.

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.