Sorteer op

Geboortebord als raambord voor een tweeling.

WAt een bijzonder moment, een tweeling op komst! Al vele geboorteborden gezien, maar nog niet wat bij je past? Geen 13 in een dozijn geboortebord, je bent opzoek naar een uniek en persoonlijk raambord  als geboortebord voor de geboorte van jullie dochters of zonen! Dit bijzonder moment wil je graag origineel aankondigen. Het is de eerste kennismaking wanneer de baby's zijn geboren! Je wilt aan de buitenwereld laten zien dat jullie troste ouders zijn geworden.

Mijn allereerste geboortebord heb ik voor mijn dochter Elsa ontworpen. Toen zag je dit nog niet, daardoor is het idee gekomen om een uniek collectie te ontwerpen voor geboorteborden. Daarna heb ik het raambord inlijst en op de babykamer en daarna de kinderkamer gehangen.

raambord tweeling goedkoop met 5% korting op nieuwsbrief. Als geboortebord op raam, jongen of meisje raambord tweeling goedkoop als raambord. Met 5% korting op de nieuwsbrief.

Collectie raamborden voor tweeling jongens.

Er zijn verschillende originele en unieke ontwerpen als welkom voor een geboorte als er een dochter of meisje geboren is. Daarbij zijn er minimalistische ontwerpen met veel tekst opmaken gemaakt in een modern of handlettering lettertype, maar ook met een illustratie zoals een broertje of zusje, waslijn met kleren, vintage auto of kinderwagen. Ten tweede het confetti ontwerp mag zeker niet ontbreken!

raambord tweeling jongens goedkoop als geboortebord. Met 5% korting. raambord tweeling jongens goedkoop als geboortebord. 5% korting. raambord tweeling jongens goedkoop als geboortebord. 5% korting.  raambord tweeling jongens als geboortebord goekoop. 5% korting

Collectie raamborden voor tweeling meisjes.

Daarnaast is er ook een ruim aanbod voor raamborden tweeling meisjes, hieronder zie je verschillende ontwerpen.

Raambord tweeling als geboortebord goedkoop met 5% korting. Vor in de tui. raambord als geboortebord tweling goedkoop met 5% korting raambord tweeling meisjes als geboortebord goedkoop met 5% korting. raambord tweeling meisjes als geboortebord goedkoop met 5% korting

Collectie raamborden voor tweeling jongen en meisje.

Ten laatste is er een collectie raamborden als geboortebord voor een jongen en meisje.

raambord tweeling jongen en meisje als geboortebord goedkop met 5% korting. raambord tweeling jongen en meisje als geboortebord, goedkoop met 5% korting bij de nieuwsbrief. raambord tweeling jongen en meisj, goedkoop met 5% korting als geboortebord.


Geboortekaartje tweeling met raambord in stijl!

Geboortekaartje tweeling stationery met raambord en postzegel goedkoop met 5% korting

BLOG | Geboortekaartjes tweeling

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.