Sorteer op

Sluitstickers tweeling meisjes

Hoera een tweeling, dubbel geluk! Twee meiden op komst, daarbij heb ik prachtige ontwerpen voor als er een tweeling meiden op komst is. Je wil je dochters een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluitstickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie!  Zoals de ooievaar met twee zakken, daardoor een unieke sluitsticker! Maar ook de Snorren, It's twins of twee meiden maken de envelop compleet. Bekijk verder de collectie hierboven voor een tweeling meisjes.

sluitsticker meisje tweeling, dubbel geluk, roze goedkoop

Verschillende kleuren voor de sluitstickers

Daarnaast is de sluitsticker of sluitzegel in verschillende kleuren beschikbaar, zoals in verschillende tinten roze, oud  roze, fuchsia roze, groen, petrol, mint, grijs, zand, rood, wit/zwart of okergeel. Staat je kleur er niet bij, ik help je graag verder voor jouw eigen kleur. Stuur een mail naar: info@loveletterpress.nl en je krijgt een reactie van mij.

 

sluitstickers tweeling twee meiden, handlettering tekst, roze, goeedkoop  tweeling sluitstickers meiden dubbel geluk geboren, oud roze, goedkoop  tweeling sluitsticker meiden, grijs,m ooievaar, goedkoop sluitstickers tweeling It's twins meiden, rood, goedkoop tweeling sluitstickers meisje, roze, goedkoop

 

Sluitsticker per A4 vel 35 stuks

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een tweeling. Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte zijn de sluitstickers rondjes van een diameter van 35 mm, worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

 

Geboortkaartjes in letterpress en met sluitsticker in stijl.

Er zijn ook een aantal ontwerpen voor geboortekaartjes tweeling, die je in stijl kan doen met een sluitsticker en postzegel of raambord. Bekijk de geboortekaartjes.

 

geboortekaartje tweeling letterpress okergeel, goedkoop geboortekaartje tweeling letterpress met sluitsticker, goren, goedkoop

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.