Sorteer op
Sorteer op

Sluitzegels als sluitstickers voor geboorte jongen.

Hoera een jongen! Verschillende ontwerpen voor een zoon, jongen of broertje, vervolgens kan je deze voor op de envelop gebruiken. Bekijk verder de collectie zoals It's a boy, Lief klein mannetje, Snor, klassieke ooievaar en hartje in verschillende kleuren. Genoeg inspiratie en ideeën voor aankondiging van een nieuwe wereldbewoner.

geboorte sluitstickers jongen sluitstickers jongen en meisje goedkooo

Sluitsticker jongen

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een zoon. Je wil je kindje een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluiststickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie! Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte hebben de sluitstickers een diameter van 35 mm en worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

Sluitsticker op maat

Staat jouw ideale sluitsticker er niet tussen? Neem dan contact op info@loveletterpres.nl, ik help je graag verder met een ontwerp met al jullie wensen.

Wist je dat als je een geboortekaartje afneemt, het ontwerp van sluitstickers in stijl gratis is?

Collectie sluitsticker meisje en tweeling

sluitstickers meisje goedkoop geboorte sluitstickers tweeling goedkoop

© 2020 - 2023 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Jippie het touwseizoen is in volle gang. Tot 15 juni 2023, 10% korting op welkomstborden. CODE: WELKOMSTBORD23