<<


Zoveel geboortekaartjes al gezien en je wil geen 13 in een dozijn geboortekaartje, maar een persoonlijk en uniek kaartje! Dat bij jullie past, wil bewaren en aan iedereen wil laten zien.

GEBOORTEKAARTEN LETTERPRESS meisje jongen modern hip goedkop tweeling hippe modern geboortekaarten geboortekaartjes

e-book geboortekaartje gratis
gratis e-book hoe mak ik een geboortekaartje


Prachtige unieke letterpress geboortekaartjes. Voel de magie van inkt en papier samen!


Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Je hebt al zoveel geboortekaartjes voorbij zien komen, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje, na het zien van verschillende geboortekaartjes. Je wil wel iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces. Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.

geboortekaartje letterpress lego lindsey kinderwagen goedkoop

Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit creatieve proces.

Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen. Ik ben zelf ook mama van 3 meiden en weet hoe bijzonder dit moment is. Als ontwerper weet ik precies waar je­ moet beginnen bij een uniek en persoonlijk geboortekaartje. In mijn eigen drukkerij druk in geboortekaartjes in letterpress.

geboortekaartje preeg in letterpress goedkoop blinddruk geboortekaartje folie goud in letterpress, goedkoop, meisje, foliedruk, geboortekaartjes

Geboortekaartje in letterpress

Als ontwerper denk ik graag met jullie mee. Van modern, minimalistisch, klassiek, retro of met een foliedruk of preeg. De liefde voor de typografie en vintage afbeeldingen zie je terugkomen in de ontwerpen. Naast een geboortekaartje kan je ook een eigen geboortestijl maken (stationery) zoals een sluitsticker, geboorte raambord of postzegel in stijl.

Niet alleen een geboortekaartje in letterpress, maar willen jullie graag een ontwerp als digitaal geprinte versie, dat kan zeker! Ik heb verschillende mooie papiersoorten geselecteerd, allemaal op minimaal 300 grams papier. De papiersoorten die ik gebruik voor letterpress, kan hiervoor ook gebruiken.

 

raambord als geboortekaartje van geboortekaartje letterpress goedkoop, meisje,

De mooiste letterpress geboortekaarten!

De geboortekaarten worden gedrukt met een oude handdegelpers uit 1942. Letterpress is een oude druktechniek, je gaat terug naar de basis van het drukken. Elke kleur is een drukgang, heeft een kaartje twee kleuren dan zijn alle kaartjes twee keer door de pers heen geweest. De degelpers stel je bij elke druk in voor een mooie indruk in het papier.

Lees hier: Wat is letterpress? Of wat is een preeg of blinddruk?  Of wat is een foliedruk?
 

Letterpress geboortekaartje goedkoop, geboortekaartjes, foliedruk, blinddruk, preeg, meisj , jongen

Enveloppen in stijl van het geboortekaartje

De enveloppen hebben een gewicht van 120 grams. Er is een kleurenwaaier waaruit jullie kunnen kiezen welke kleur envelop jullie graag willen. Er zijn gekleurde, kraft, Oud Hollandse, duurzame enveloppen. De meeste enveloppen zijn gegomd, dit betekend dat er een lijmrand aanwezig is.

 

sluisticker of sluitzegel voor geboorte, geboortekaartjes , sluitstickers, sluitzegels, goedkoop

Wat kost letterpress?

Ben je verliefd op de techniek letterpress en wil je unieke geboortekaartjes. Letterpress  is een ambachtelijk drukwerk. In verhouding met een digitaal gedrukt kaartje is letterpress kostbaarder.Het heeft te maken met verschillende factoren, zoals  papier, preeg, folie, blinddruk of aantal kleuren. Bij de geboortekaartjes zie je een prijsindicatie wat een letterpress geboortekaartje kost bij 75, 100 of 125 stuks.

goedkoop letterpress kaarten, geboortekaarten

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.