Sorteer op

Unieke kaarten voor geboorte en zwanger in letterpress!

Je geeft een vriendin die zwanger is een bijzonder kaart in letterpress! Bij een geboorte van een baby, stuur je haar een wenskaart geboorte voor een jongen of meisje.  Dit bijzonder moment wil je graag koesteren en delen met dierbare om je heen.

Originele kaart 'Z is voor zwanger' in letterpress

Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis en met de kaart 'Z is voor zwanger', geeft dit een mooi moment. De kaart gedrukt op 300 en 600 grams katoen papier, het Oud Hollands papier een prachtige scheprand. Er zijn verschillende kleuren oudroze, rood en zilver.

zwangerschaps kaart letterpress

Aankondiging zwangerschap Hoera je wordt opa & oma, tante of oom

Je ouders vertellen dat ze opa en oma worden is een bijzonder moment, daarom heb ik deze kaarten ontworpen. Net zoals je broer of zus vertellen dat ze oom of tante worden. Als idee of inspiratie kan je er een echo in de kaart doen. Daarnaast een kaartenset die je zelf kan samen stellen.

Aankondiging zwangerschap Opa & oma kaarten

Aankondiging zwangerschap Hoera er komt een achterkleinkind

Ten slotte een zwangerschapsaankondiging kaart als je eigen opa en oma nog leven, waarop je dit bijzondere moment mag vertellen!

Hoera een achterklein kind.

Felicitatie kaart geboorte jongen of meisje

Bijzondere geboorte kaart voor een zoon of dochter die geboren. Deze kaarten stuur je naar de aanstaande ouders die trotse papa en mama zijn geworden. Dit bijzondere wil je delen met je dierbare.

It's a boy en It's a girl letterpress kaarten zijn stijlvol en maken indruk. De vintage kinderwagen is tijdloos, verkrijgbaar roze, blauw, groen en mint. Als je een genderneutrale felicitatie kaart wil versturen.

Kaarten geboorte  jongen of meisje

Gratis e-book | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Wat zet je op een geboortekaartje?

Welke tekst gebruik je bij geboortekaarten, wil je een korte welkom zin, hoe gebruik je de achternaam, hoe verwerk je er een broertje of zusje bij, wil je wel of geen gedichtje, welke tekst op de binnenkant? Vragen die ik volkomen begrijp als moeder van 3 kinderen en geef je antwoord het e-book, met nog meer tips en voorbeelden.


Een nieuw spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen.

Gratis e-book geboortekaartje letterpres

Lindsey e-book gratis geboortekaartje

Blog | letterpress geboortekaartjes

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.