Sorteer op

Sluitstickers tweeling jongens

Hoera een tweeling, dubbel geluk! Twee jongens op komst, daarbij heb ik prachtige ontwerpen voor als er een tweeling  jongen op komst is. Je wil je zonen een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluitstickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie!  Zoals de ooievaar met twee zakken, daardoor een unieke sluitsticker! Maar ook de Snorren, It's twins of twee jongens maken de envelop compleet. Bekijk verder de collectie hierboven voor een tweeling jongen.

ooievaar tweeling sluitstickers jongens goedkoop

 

Verschillende kleuren voor de sluitstickers

Daarnaast is de sluitsticker in verschillende kleuren beschikbaar, zoals in verschillende tinten blauw en groen, petrol, mint, grijs, zand, rood, wit/zwart of okergeel. Staat je kleur er niet bij, ik help je graag verder voor jouw eigen kleur. Stuur een mail naar: info@loveletterpress.nl en je krijgt een reactie van mij.

 

sluitsticker tweeling jongens ooievaar goedkoop blauw   tweeling sluitstickers twee jongen handletterig grijs goedkoop   Sluitstickers tweeling, dubbel geluk geboren, okergeel goedkoop sluitstickers tweeling jongens ooievaar, emerald groen goedkoop tweeling sluitsticker rood It's twins goedkoop

 

Sluitsticker per A4 vel 35 stuks

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een tweeling. Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte hebben de sluitstickers een diameter van 35 mm en worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

sluitsticker voor een tweeling jongen goedkoop

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.