Sorteer op

'Vier het leven, stuur een kaartje!'


Letterpress wenskaarten als voordelige sets.
Handig om in huis te hebben een set letterpress kaarten die je kan je gebruiken als je een verjaardag, bruiloft, geboorteaankondiging, zwangerschap aankondig, beterschap, om te bedanken, een verlies of zomaar een kaartje te sturen. Er zijn verschillende sets te verkrijgen, er zit vast wel een set bij die je kan gebruiken!

De sets zijn zo samengesteld dat je het gelijk voor een aantal feestelijke gelegenheden kan gebruiken. Zo overkomt het je niet meer dat je geen kaartje in huis hebt.
Er zijn ook een
Moederdag set kaarten, een mooie kaart om je moeder te bedanken of aan haar te laten weten dat blij met haar bent. Daarnaast krijgt ze ook gelijk een mooie set letterpress kaarten als Moederdag cadeau. Deze kaarten zijn al feestelijk ingepakt door Love Letterpress. Hoef jij niks meer te doen.

Heb je zelf een leuke suggestie voor een mooi set? Laat het mij weten en wie weet staat jouw set hier dan binnenkort online! Als cadeau mag je dan een gratis een kaartje uitzoeken.

Ontwerpen
Alle ontwerpen van de letterpress kaarten een liefde voor typografie, er wordt gespeeld met letters op een moderne, minimalistisch en hippe manier. Soms wordt er een vintage look in de illustraties toegevoegd. Heb je Happy Birthday Cake kaart al gezien? Deze is helemaal opgemaakt in verschillende elementen van typografie!

Kleurgebruik van de kaarten fris en tijdloos. Ik houd ervan om mooie uitdagingen kleuren te combineren.

Handdegelpers
Alle kaarten worden gedrukt met een oude handdegelpers uit 1942. Letterpress is een oude druktechniek, daardoor ga je terug naar de basis van het drukken. Elke kleur is een drukgang, heeft een kaartje twee kleuren dan zijn alle kaartjes twee keer door de pers heen geweest. Je stelt de pers zo af, dat je er een moet in kan zetten, een indruk in het papier.
Wil je meer weten over letterpress? Dat kan je
hier vinden.

Enveloppen
Alle enveloppen hebben een gewicht van 120 grams. Stevige enveloppen, mooie kleuren die ik heb samengesteld. Bijna alle enveloppen zijn gegomd, wat in houd dat er een lijmrand is om de envelop dicht te maken. Behalve de Oud Hollandse enveloppen

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.