Werkwijze met een ontwerper.

Zelf aan de slag of het gemak van een ontwerper?

Je hebt al zoveel geboortekaartjes of trouwkaarten voorbij zien komen, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje of trouwkaart. Je wel iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces. Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.
Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit creatieve proces.

Geboortekaartje letterpress, trouwkaart goedkoop

Ben je soms toch een tikkeltje besluiteloos, omdat er zoveel dingen zijn die je mooi vindt. De zoektocht naar een uniek kaartje is een prachtige reis. Als ontwerper luister ik naar jullie wensen, al deze wensen zet ik om in het kaartje. Ik geef jullie advies bij keuzes die je kan maken, maar jullie beslissen zelf in het creatieve proces. Helemaal tot alles naar wens is!

Trouwkaart letterpress goedkoop, geboortekaartje jongen of meisje, bruidspaar

Ja, dat klinkt heel fijn Lindsey denk je nu misschien. Hoe gaat dat dan in zijn werk, hoelang duurt zoiets, het zal wel duur zijn bij een ontwerper of wat is dan het proces?
Vragen die ik heel goed begrijp, ik kan je vertellen dat het proces niet heel ingewikkeld is. Reacties van (aanstaande) ouders of bruidsparen, dat het allemaal veel sneller en makkelijker is gegaan dan ze dachten!
Hieronder zie je een infographic om het proces duidelijk en helder te maken.

De werkwijze voor een geboortekaartje.

Werkwijze love letterpress, proces, ontwerper, kaart op maat.

 

De werkwijze voor een trouwkaart

Volgt snel.

 

Heb je zelf al een idee of opzet gemaakt, super fijn dat je al aan de slag bent gegaan! Daar help ik je graag verder mee om het kaartje helemaal naar jullie wens af te maken.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn, je mag altijd contact opnemen. Ik help je graag verder.

info@loveletterpress.nl | 0612275919

Liefs Lindsey | Eigenaresse & grafisch ontwerper

Lindsey Love Letterpress

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.