Sorteer op
Sorteer op

Letterpress labels voor Sinterklaas

Prachtige letterpress voor een gezellige Sinterklaas avond. Met deze Sint en Piet labels maak je de sinterklaas cadeau's helemaal af! Je kan ze ook gebruiken voor de suprise met gedicht. Geef eens een set letterpress kaarten cadeau...orgineel cadeau voor iemand die al alles heeft.

Gratis aftelkalender Sinterklaas of met naam

Download de gratis aftelkalender voor Sinterklaas, de download is er als printable. Wil je een persoonlijke en uniek dan kan je de voornamen van de kinderen erop zetten of jullie familienaam. Daarnaast kan je kiezen om geprinte versie te latend drukken om mooi poster papier 200 gram.

Aftellen naar Sinterklaas en pakjesavond is nog nooit zo leuk geweest.

Poster als welkom Sint en Piet

Met de poster als welkom voor de Sint en zijn Pieten.Er zijn 2 soorten posters, met huizen  als skyline Nederland, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Haarlem en de versie met handletterin lettertype tekst. Formaat is A3 op dik posterpapier 200 gram.

Raambord als welkomsbord voor Sinterklaas

Welkomsbord Sinterklaas als raambord met naam! Met dit unieke en persoonlijke bord aan het raam een warm welkom voor Sint en Piet. Je kan aangeven welke voornamen of  je familienaam je erop wil hebben. Kleuren goud/zwart of rood/zwart. Formaat 70 x 100 cm

Sinterklaas raambord Sinte en Piet goedkoop   Sinterklaas raambord Sint & Piet

Sint en Piet stempels

Stempel van eikenhout met de tekst  Van Sint voor .... en Van Piet voor....om de cadeau's feestelijk in te pakken om er een fantastische pakjesavond van te maken. Je kan de stempel gebruiken op kraft labels 30 x 70 cm of groter.

 

 

© 2020 - 2022 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Word vriend(in) van Love Letterpress, blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties,meld je aan via de nieuwsbrief. 5% korting is ook te gebruiken voor geboortekaarten en trouwkaarten.