Sorteer op

Sluitstickers tweeling jongen en meisje

Hoera een tweeling, dubbel geluk! Eén jongen en één meisje op komst,  echter een konignskoppel genoemd :-).  Daarbij heb ik prachtige ontwerpen voor als er een tweeling op komst is. Je wil je zoon en dochter een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluitstickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie!  Zoals de ooievaar met twee zakken, daardoor een unieke sluitsticker! Maar ook de Snorren, It's twins of twee jongens maken de envelop compleet. Bekijk verder de collectie hierboven voor een tweeling jongen.

sluistsicker tweeling jongen en meisje, grijs, goedkoop

Verschillende kleuren voor de sluitstickers

Daarnaast is de sluitsticker in verschillende kleuren beschikbaar, zoals in groen, petrol, mint, grijs, zand, rood, wit/zwart of okergeel. Staat je kleur er niet bij, ik help je graag verder voor jouw eigen kleur. Stuur een mail naar: info@loveletterpress.nl en je krijgt een reactie van mij.

tweeling sluitsticker, dubbel geluk, jongen en meisje, grijs, goedkoop  sluitsticker tweeling rood ooievaar met twee zakken, goedkoop  tweeling sluitsticker, ooievaar jongen en meisje, emerald groen, goedkoop  Tweeling sluitsticker, It's twins, jongen en meisje, goedkoop

Sluitsticker per A4 vel 35 stuks

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een tweeling. Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte hebben de sluitstickers een diameter van 35 mm en worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

Geboortkaartjes in letterpress en met sluitsticker in stijl.

Er zijn ook een aantal ontwerpen voor geboortekaartjes tweeling, die je in stijl kan doen met een sluitsticker en postzegel of raambord. Bekijk de geboortekaartjes.

Geboortekaartjes letterpress tweling goedkoop en sluitsticker geboortekaartje letterpress tweeling goedkoop met sluitsticker

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.