Sorteer op
Sorteer op

Creëer jullie eigen geboortestijl!


Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Wat een mooi en bijzonder nieuws. Jullie zijn opzoek naar een uniek en persoonlijk geboortekaartje in letterpress. Dan ben je hier bij het juiste adres.Love Letter press heeft moderne en hippe geboortekaartjes die tijdloos blijven. Liefde voor minimalistische typografie met af en toe een vintage/retro illustratie. Simpel en mooi. De geboortekaarten worden gedrukt op katoen papier. Zoals gmund, macho of Oud Hollands papier. Minimaal 300 gram tot 900 grams papier.

Ik neem je mee in de wereld van letterpress, een oude druktechniek. Voor mij een feestje om te mogen drukken achter de pers. Elk kaartje is uniek, omdat deze handmatig door de pers gaan. Elke drukgang (tekst of een kleur) wordt op de pers afgesteld, zodat je een mooie indruk krijgt in het kaartje. Je voelt de magie van inkt & papier!

Een persoonlijk kaartje op maat of misschien jullie eigen geboortestijl. Zoals sluitzegels of een geboortebord als raambord op maat. Gaan jullie misschien een kraamfeest geven, dan ontwerp ik een passend kaatje erbij. Ik begeleid jullie van begin tot eind en neem jullie mee in het creatieve proces. Het geboortekaartje kan helemaal naar wens worden aangepast. Broertje of zusje erbij, ander modern of klassiek lettertype, papier keuze of een andere afbeelding voor een skyline?  Alles is mogelijk.

Enveloppen
Er zijn verschillende soorten (gekleurde) enveloppen op 120 gram papier. De meeste enveloppen hebben een puntklep en zijn allemaal gegomd, wat in houdt dat ze een lijmrand hebben om dit te maken. De oud Hollandse enveloppen hebben dit niet, dan kan de mooie geboorte sluitzegels gebruiken.

goedkoop, korting,

© 2020 - 2021 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel