Gekleurde of witte enveloppen

Bij alle geboortekaartjes of trouwkaarten in letterpress zijn passende enveloppen inbegrepen. De enveloppen zijn van kwalitatief zwaarder papier gemaakt, waardoor dit een luxe uitstraling geeft aan de enveloppen!


Je kunt kiezen uit 75 kleuren, deze kleuren zijn afgestemd op de drukkleuren en het katoenpapier. Er zijn ook metallic, structuur, linnen of kraft enveloppen. De enveloppen zij gegomd (lijmstrip) en hebben een punt klep.

Meest gekozen formaten zijn: 11 x 15,6 cm | 12 x 17 cm | 13 x 13 cm | 9 x 222 cm | 11 x 22 cm
Gekleurde enveloppen (niet alle kleuren)

gekleurde enveloppen, luxe, geboorte, trouwkaart, kwaliteit

Metallic enveloppen (niet alle kleuren)

Metallic enveloppen, goud, zilver, roze, blauw, brons

Kraft enveloppen

kraft enveloppen, bruin met streep, duurzaam, recylcebaar

Oud Hollandse enveloppen.

Bestel bij je Oud Hollandse kaarten een bijpassende envelop, dit maakt het helemaal af. De envelop met scheprand zijn niet gegomd (geen lijmstrip) en hebben een puntklep.

Oud Hollandse enveloppen, bij kaarten voor geboortekaartjes of trouwkaarten

Gevoerde enveloppen

Er is de mogelijkheid om gevoerde enveloppen te laten maken in de stijl van het ontwerp, dit maakt het helemaal compleet samen met het geboortekaartje.

GRATIS VOORAF VOORSTUREN
Indien gewenst verstuur ik de enveloppen vooraf naar jullie toe.

 

Gevoerde enveloppen, geboortekaartje, trouwkaart, trouwkaarten, trouwstijl, letterpress, op  maat

Gevoerde enveloppen geboorte, jongen, meisje,  roze en blauw.

Adresstickers in stijl.

Er is de mogelijkheid om adresstickers te bestellen in stijl van het geboortekaartje of trouwkaart. Je ontvangt een Excel. bestand waarin je de adresgegevens van alle familie, vrienden of kennissen inzet.

Aankondiging zwangerschap baby nummer 3, zwanger, met foto, goedkoop, modern ontwerp,

Postzegels in stijl

De eerste indruk begint al bij de envelop en hoe feestelijk staat het om een postzegel in stijl te maken. Je kan een onderdeel uit het ontwerp laten uit springen of bijvoorbeeld een tijdloos hartje / ooievaar in de kleur van jullie ontwerp.
Ouders of bruidsparen die een kaart afnemen, krijgen het ontwerp gratis.

Persoonlijke postzegels geboorte, ooievaar, meisjepersoonlijke postzegel geboorte, jongen, ooievaar,persoonlijke postzegel geboorte, jongen petrol blauw, ooievaarpersoonlijke postzegel geboorte de dom utrecht, ooievaar, jongen og meisje, rozepersoonlijke postzegel, letter , meisje, geboorte, roze, klassiek, gratis

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.