Sorteer op

Durf te stempelen!


Mooie houten stempels voor bruiloft, verjaardag of traktaties
Prachtige eiken houten stempels met een mooie rubberen sponslaag. Binnenkort een verjaardag en stuur je een mooie verjaardagskaart natuurlijk in letterpress, dan is de 'Hip Hip Hooray' stempel de ideale stempel om op de envelop te stempelen! De Happy Birthday Cake en Hieperdepiep Hoera stempel kan je zo gebruiken op leuke traktaties zakjes, ideaal voor een kinderfeestje of uitdelen in de klas. Er zijn ook handige complete traktaties sets, zoals de ‘Frietzak’ of ‘Verjaardag'.

Stempel Hiperdepiep hoers traktatie verjaardag     Happy birthday cake stempel DIY popcorn uitdeelzakjes     hip hip hooray stempel, trakaties school kinderdagverblijf 

Geboortestempels, jongen meisje en tweeling
De geboortestempels It’s a boy, It’s a girl of It’s twins, maken de geboortepost net wat feestelijker, maar is net zo leuk om als cadeau te geven aan een zwangere mama!

 

geboortestempel It's a boy goedkoop geboortepostGeboortestempel it's a girl houten stempel goedkoop geboortepost  Tweeling stempel It's twins, geboortestempel goedkoop


Bedankt! stempel voor bruiloft of traktaties
Wil je iemand bedanken, de Bedankt of Thanks stempel kan je hier zo voor gebruiken, er zijn bijpassende kraft labels te verkrijgen.

Trouwen stempels
Ben je verloofd en ga je trouwen, deze stempels kan je zo gebruiken op je eigen trouwdag! Bedankjes voor je gasten zijn zo gemaakt met de Bedankt/ Thanks /The End /Enjoy stempel, feestelijke afsluiting.

Ze leefdennog lang en gelukkig stempel trouwen bruiloft  Ze leefden nog lang en gelukkig trouwkaart stempel trouwen bruiloft liefde goedkoop  vraag de plaat dj, feestavond ze leefden nog lang en gelukkig stempel 

De Wedding mail/ Love is in the air/ Ze leefden nog lang en gelukkig en de 'Happily ever after' stempel maakt de post nog feestelijk, leuk om te ontvangen, de voorpret van jullie mooie dag!

Ze leefden nog lang en gelukkig die kan je ook verschillende momenten gebruiken op de dag, zoals bij het diner of op zakjes met theelichtjes erin. Sfeervol in de avond! Het zijn echt DIY artikelen, maak van jullie eigen dag een feestje. Niet alleen voor een bruiloft kan je deze stempels gebruiken, maar verras je Valentijn met een mooi letterpress en stempel op de envelop een van deze bijzondere stempels!

Met vrienden of familie een diner?
Gebruik de 'Enjoy this lovely dinner' stempel op een servet of een label en maak deze vast aan het bestek. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Enyou yhis lovely dinner stempel. eten met vrienden of familie diy     enjoy stempel diner met vrienden en familie tafelaankleding decoratie

Toffe post stempel
Bij elke bestelling of wenskaart die ik verstuur, gebruik ik de 'Toffe post' stempel!  Post krijgen is dan net iets leuker. Gegarandeerd een glimlach als de ontvanger dit ontvangt.

toffe post stempel, bestellimg

Stempelkussen en labels


Er zijn verschillende soorte stempelkussen, in een groot of klein formaat. Kleuren rood, groen, blauw, roze en zwart. Verschillende maten in (bruine) kraft labels zoals: 35 x 70 mm,  45 x 90 mm, 55 x 110 mm, 60 x 120 mm. De 60 x 120 mm zijn er ook in de kleuren rood, groen, blauw en wit.

GOEDKOOP

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.