GRATIS e-book | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje!

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een nieuw spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen. Ik ben zelf ook mama van drie meiden en weet hoe bijzonder dit moment is.

Gratis e-book geboortekaartje letterpress lindsey goedkoop

AANMELDEN GRATIS E-BOOK


Een persoonlijk geboortekaartje, waar je begin je?

Je hebt al zoveel geboortekaartjes voorbij zien komen, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje, na het zien van verschillende geboortekaartjes. Je wilt iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces.

Misschien stel je het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.
Daarmee kan ik je helpen, als grafischt ontwerper heb ik vele geboortekaartjes mogen maken en als mama weet ik hoe lastig een geboortekaartje kan zijn.

E-book In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje

In het e-book vertel ik je de 5 stappen, geef ik boordevol advies en tips, hoe je dit zelf kan omzetten naar jullie eigen persoonlijk en uniek geboortekaartje.


VUL JE GEGEVENS IN VOOR HET GRATIS E-BOOK | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

GRATIS e-book geboortekaartje letterpress, goedkoop, Lindsey

AANMELDEN E-BOOK

Ik weet zeker dat je veel aan deze 5 stappen hebt, de tips, vele voorbeelden en adviezen die ik je geef. Heel veel plezier met het e-book!

Liefs Lindsey

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.