<<

Maak je geboortepost feestelijk!

GEBOORTEZEGELS JONGEN MEISJE TWEELING SLUITSTICKERS GOEDKOOP HIP MODERN OOIEVAARGEBOORTEZEGELS MEISJE GOEDKOOP HIP MODERN ITS AGIRL HANDLETTERINGSLUITZEGELS TWEELING OOIEVAAR. MEISJE

Sluitzegels geboorte als sluitstickers.

Unieke en originele sluitsticker voor bij een geboorte van een zoon, dochter of een tweeling. Je wil je kindje een bijzondere aankondiging geven aan familie, vrienden en iedereen die je kent. Met deze sluiststickers krijgt jullie geboortekaartje een mooie introductie! Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met deze mooie sluitstickers.

Ten slotte hebben de sluitstickers een diameter van 35 mm en worden geleverd op A4 vellen van 35 stuks. Ze kosten € 5,95 per vel en worden geprint op stevige mat papier.

Geboorte sluitstickers jongen

Verschillende ontwerpen voor een zoon, jongen of broertje, vervolgens kan je deze voor op de envelop gebruiken. Bekijk verder de sluitstickers collectie voor een jongen zoals It's a boy, Lief klein mannetje, Snor, klassieke ooievaar en hartje in verschillende kleuren. Genoeg inspiratie en ideeën voor aankondiging van een nieuwe wereldbewoner.

geboorte stickers sluitstickers jongen goedkoop geboorte sticker sluitstickers jongen goedkoop 

Sluitstickers meisje

Verschillende ontwerpen voor een dochter, meisje of zusje, vervolgens kan je deze voor op de envelop gebruiken. Bekijk verder de sluitstickers collectie voor meisje zoals It's a girl, Lief klein meisje, Lippen, klassieke ooievaar en hartje in verschillende kleuren. Genoeg inspiratie en ideeën voor aankondiging van een nieuwe wereldbewoner.

geboorte stickers sluitstickers meisje goedkoop geboortesticker sluitstickers meisje dochter goedkoop

Sluitstickers tweeling jongens & meisjes

Prachtige ontwerpen voor als er een tweeling op komst is, zowel voor een jongens of meisjes en een jongen & meisje. De ooievaar met twee zakken, daardoor een unieke sluitsticker! Maar ook de lippen, snorren of lip & snor. Bekijk verder de sluitstickers collectie voor tweeling voor een tweeling.

geboortestickers sluitstickers tweeling  jongens goedkoop sluistickers tweeling meisjes goedkoop

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.