<<

Een bijzonder moment, wat je maar 1 keer kan doen. Geen 13 in een dozijn kaartje.

GEBOORTEKAARTEN letterpress goedkoop modern hip E-BOOK IN 5 STAPPEN EEN PERSOONLIJK & UNIEK GEBOORTEKAARTJE aankondiging zwangerschap hoera je wordt opa, oma, tante, oom, achterkleinkindhippe sluitzegels/stickers geboorte enveloppen ooievaar tweelingbabyshower pakket origineel kraamfeest letterpress goedkopRAAMBORDEN GEBOORTEBORDEN meisje jongen tweeling hip goedkoop geboortestempels it's a girl /boy tweelingwenskaarten zwanger letterpress geboorte aankondiging


Creeër je eigen geboortestijl!


De mooiste geboortekaartjes in letterpress

Gefeliciteerd jullie zijn in verwachting! In deze bijzondere periode komt er een hoop op jullie af. Je wil een bijzondere en unieke aankondiging voor jullie kindje, omdat je dit maar 1 keer kan doen. Daarom wil je geen 13 in een dozijn geboortekaartje, een kaartje waar je wil naar blijven kijken, bewaard en koestert.

Daar heb ik een persoonlijke en unieke geboortekaartjes voor! Jullie denken mee in het creatieve proces. Een onbezorgde kraamweek, geen stress of zorgen. Als moeder van 3 meiden weet ik hoe fijn dit is en als ontwerper heb ik genoeg ideeën. 

geboortekaartje letterpress met preeg naam   Meisje geboortelaartje letterpress goedkoop

Originele zwangerschap aankondiging

Het begint met de aankondiging van jullie zwangerschap! Dit bijzonder dierbare moment wil je delen met je familie en vrienden. Daarvoor zijn er hippe en moderne zwangerschapsaankondiging kaarten met Hoera je wordt opa & oma, of tante en oom. Zijn er nog grootouders, dan is de ‘Hoera er komt een achterkleinkind’ de perfecte kaart.
 

zwangerschap aankondiging kaart   Aaankondigng zwangerschap oom en tante goud

Gratis E-book | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Een nieuw spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen. Ik ben zelf ook mama van drie meiden en weet hoe bijzonder dit moment is. Vragen zoals, wanneer begin je met een geboortekaartje, wat zet je erop, welke tekst bij een broertje of zusje. Hoe maak je een geboortekaartje persoonlijk komt allemaal aan bod.

gratis e-book geboortekaartje en geboorte

 

download het gratis e-book

 

Geboorte stationery zoals stempels voor jongen, meisje of tweeling, babyshower en geboorte labels.

Opzoek naar je eigen geboorte stationery zoals de geboortestempels It’s a boy, It’s a girl of It’s twins! Originele babyshower of kraamfeest producten zoals geboortelabels en babyvoorspellingskaarten. Veras je vriendin met een feestje.

Babyshower pakket  geboorte stemple meisje It's a girl goedkoop Labels geboorte lollie it's a girl en boy

 

Minimalistisch geboortebord als raambord

De aankondiging voor een geboorte in de tuin op je raam. Originele raamborden bij de geboorte van jullie zoon, dochter of tweeling. Met of zonder zuignoppen en je kan het geboortebord daarna inlijsten en op de babykamer hangen als mooie aandenken.

raamborden geboorte hip modern goedkoop

Lees de blog over raamborden.
 

Sluitstickers als sluitzegel geboorte bij jongen, meisje of tweeling.

De sluitzegels/stickers zijn de ideale afsluiters voor de geboortepost om de enveloppen dicht te maken.

sluitstickers geboorte goedkoop  stuitstickers zegel meisje okergeel

Handdegelpers
Alle kaarten worden gedrukt met mijn oude handdegelpers uit 1942. Letterpress is een oude druktechniek, daardoor ga je terug naar de basis van het drukken. Elke kleur is een drukgang, heeft een kaartje twee kleuren dan zijn alle kaartjes twee keer door de pers heen geweest.

Je stelt de pers zo af, dat je er een moet in kan zetten, een indruk in het papier.
Wil je meer weten over letterpress? Dat kan je hier vinden.

Enveloppen
Bijna alle enveloppen hebben een gewicht van 120 grams. Het zijn stevige enveloppen, in mooie kleuren die ik heb samengesteld. Bijna alle enveloppen zijn gegomd, wat in houdt dat er een lijmrand is om de envelop dicht te maken. Behalve de Oud Hollandse enveloppen, deze hebben geen lijmrand, maar wel een prachtige scheprand.

 

Heb je vragen, ik help je graag verder via het contactformulier kan je je vraag stellen. Liever even persoonlijk contact, bellen mag ook 0612275919

Liefs lindsey

Lindsey Love Letterpress

 

letterpress kaarten goedkoop, letter press geboortekaart, geboortekaartje, geboortekaartjes

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.