<<

Geboortekaarten kunnen helemaal aangepast worden naar jullie wensen.

GEBOORTEKAARTEN LETTERPRESS meisje jongen modern hip goedkop tweeling hippe modern geboortekaarten geboortekaartjes


Prachtige unieke geboortekaartjes in letterpress, in een ambachtelijke techniek. Voel de magie van inkt en papier samen!


Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Een (nieuw) avontuur, dat begint met een met een aankondiging van jullie zwangerschap. Daarvoor heb ik speciale zwangerschap aankondigingskaarten. Of opzoek naar een uniek en persoonlijk geboortekaartje in letterpress. Liefde voor de typografie en vintage afbeeldingen zie je terugkomen in de ontwerpen. Van geboortekaartje tot je eigen geboorte stationery zoals een sluitzegel en geboorte raamborden in stijl.

Niet alleen een geboortekaartje in letterpress, maar willen jullie graag een ontwerp als digitaal geprinte versie, dat kan zeker! Ik heb verschillende mooie papiersoorten geselecteerd. Minimaal op 300 grams papier. De papiersoorten die ik gebruik voor letter press, kan hiervoor ook gebruiken.

geboortekaartje letterpress lego lindsey kinderwagen goedkoop

Handdegelpers uit 1942
De geboortekaarten worden gedrukt met een oude handdegelpers uit 1942. Letterpress is een oude druktechniek, je gaat terug naar de basis van het drukken. Elke kleur is een drukgang, heeft een kaartje twee kleuren dan zijn alle kaartjes twee keer door de pers heen geweest. De degelpers stel je bij elke druk in voor een mooie indruk in het papier.

Wil je meer weten over letterpress? Dat kan je hier vinden.

Enveloppen
De enveloppen hebben een gewicht van 120 grams. Er is een kleurenwaaier waaruit jullie kunnen kiezen welke kleur envelop jullie graag willen. Er zijn gekleurde, kraft, Oud Hollandse, duurzame enveloppen. De meeste enveloppen zijn gegomd, dit betekend dat er een lijmrand aanwezig is.

sluitzegels/stickers geboorte kaartje hip modern meisje okergeel

goedkoop letterpress kaarten, geboortekaarten

© 2020 - 2021 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel