Sorteer op

'Een bijzondere condoleance kaart, bij het verlies van een dierbare'


Prachtige handgedrukte letterpress kaarten om iemand te condoleren met het verlies van een dierbaar persoon.  Stuur een gepaste condoleancekaart  om een hartverwamende boodschap te sturen in deze moeilijke periode. Om te laten weten dat je aan hen denkt.  Letterpress maakt indruk!
Een kaartje zegt zoveel meer, bijzonder mooi om te krijgen dat iemand even aan je denkt.

Love Letterpress heeft een bijzondere collectie mooie condoleancekaarten waarmee je je medeleven op de juiste manier kunt betuigen.

De ontwerpen met de tekst: Sterkte, liefde & Kracht in deze moeilijke tijd  en de kaart "wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt'. Met een mooi tijdloos lettertype, waardoor de eenvoud een krachtige indruk maakt.  Net zoals een de Thank you kaart en Een hele dikke knuffel kaart zijn net zo mooi om te sturen

Het is zo fijn om te krijgen dat mensen zeggen: 'We denken aan jullie'. Zeker in deze rare periode van corona.

Voordelige 'Sets' met kaarten
Je kan voordelige kaarten sets krijgen met verschillende kaarten die je kan gebruiken bij het verlies of moeielijke periode in iemands leven. Zo heb gelijk een toffe set kaarten liggen, die je goedkoper besteld dan alle kaarten los.

Hangedrukte kaarten
Alle kaarten zijn met de handgedrukt op de handegelpers, elke kaart je is daardoor uniek. Heeft de kaart twee kleuren, dan zijn alle kaarten 2x door de pers gegaan.

Papiersoorten
Er zijn verschillende soorten papier die je kan gebruiken, de meeste papiersoorten daar zit een katoenvezel in. Dit maakt een mooie indruk in het papier. Er wordt gebruik gemaakt van de papiersoorten: gmund, Oud Hollands geschept, Macho Wild en Macho Kraft. In verschillende gewichten zoals 300/ 450 /600/ 850 en 900 grams papier.
Het kraft papier van Macho is van gerecycled papier en mooi duurzaam. Het gewicht hiervan is 630 gram. Je voelt de vezels zitten.

Enveloppen
Alle enveloppen van de kaarten zijn met zorg gekozen in verschillende kleuren. De meeste gekleurde enveloppen hebben een mooi dik gewicht van 120 gram en zijn gegomd. Wat in houdt dat er een lijmrand inzit, die na bevochtiging de envelop kan laten sluiten. De Oud Hollandse enveloppen hebben zijn niet gegomd, maar hebben wel een scheprand.

 

 

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.