Sorteer op

Stuur een originele en unieke moederdagkaart naar de liefste moeder!


Wat geef jij je moeder deze bijzondere dag? Zeker als ze al alles heeft of zegt dat ze niks nodig heeft. Het niet persé hoeft, maar toch leuk vindt om iets te krijgen. Een hippe of klassieke kaart met een mooi bos bloemen doen het altijd goed!

Ben jij net moeder geworden, dan is dit je eerste Moederdag en je eigen moeder voor het eerst als oma! Wat een bijzonder moment. Geef haar daarom een unieke lieve handgedrukte kaart omdat ze de beste is. Je haar nog meer waardeert nu je zelf moeder bent, misschien past ze wel op voor jullie kinderen.

Moederdag kaart uniek, hip , lief en klassiek, letterpress goedkoop

Hoe noem jij je moeder?
Er zijn Moederdagkaarten voor mama, mam, moeke, moeders, moe, moes of mère?

Moederdag is op zondag 9 mei 2021. Zet het in je agenda, het is altijd iedere zondag in week 19. De dag waarop jij jouw moeder verwent en vertroeteld. Op deze dag hoeft mama even niets en ben jij er voor haar.
Wist je dat er in Engeland Moederdag op een andere dag is in maart.

Er is niet alleen een prachtige kaart zoals de ‘ You’re the best mom ever!’ in groen en oud roze,  Er zijn 2 Moederdag pakketten met de kaart naar keuze en een set toffe kaarten als Moederdag cadeau. Gelijk twee vliegen in één klap, want wedden dat ze deze kaarten nog niet heeft?  Voor welke set ga jij?

Moederdag cadeau set kaarten uniek en persoonlijk letterpres    Moderdag cadeau set luxe kaarten en labels letterpress goedkoopDe kaart ‘Jij bent de liefste’ is er in verschillende soorten papier kraft en katoen.
In de kleuren goud, zwart, roze/goud, zwart/goud, rood/zwart of de kraft/goud en kraft/zwart.  Want jouw moeder is de liefste!

Moederdag kaartje jij bent de liefste mama in goud zwart, letterpress goedkoop   Moederdag kaart Jij bent de liefste goud, letterpress goedkoop

Haar bedanken voor alles wat ze voor je doet, je helpt met oppassen, altijd een luisterend oor, klaar staat als jij moet werken en je kinderen ziek zijn, als je thuis komt en ziet dat de was is gedaan of gestreken, wat je niet hebt gevraagd. Maar zij weet hoe druk het is in een gezin!  De kaart Thank you is daar helemaal perfect voor.  In twee soorten kleuren zwart en groen met een kraft envelop op 600 grams katoen papier (gmund).

    THANK YOU  moederdagkaart letterpress cadeau goedkoop  Moederdag kaart Thank you, bedanken, cadeau, goedkoop letterpress

Een hele dikke knuffel geven mag altijd, misschien nu niet in deze periode van Corona. De kaart ‘Een hele dikke knuffel’ zegt dan precies wat je het allerliefste zou willen doen bij de allerliefste moeder. Ook in twee verschillende kleuren marine blauw en zilver op 300 grams katoen papier.

 

Hoe vier je Moederdag?
Ja, dit is voor iedereen persoonlijk, je viert de dag van moederschap en ik las dat president Woodrow Wilson in 1914 dat deze dag gevierd moest worden. Prachtige gedachte, even gezellig langs bij je moeder, haar verwennen met een brunch of lunch. Misschien help je haar met de tuin. Volgens mij is alles goed.

Wat is letterpress?
Letterpress is een oude druktechniek, de basis van drukken. Ik heb een handdegelpers en drukt alle kaarten met de hand. Heerlijk om te doen. Als je twee kleuren wilt, dan gaan alle kaartjes er twee keer doorheen. Vroeger werden de teksten opgemaakt met loden letters, maar gelukkig nu in deze tijd, kan ik de ontwerpen laten maken in polymeerplaten. Die ik daarna in de pers kan zetten. Meer hierover lees je hier.

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.