Sorteer op

geboortekaartje reliëf of preeg

Een geboortekaartje met preegdruk, ook wel bekend als reliëfdruk, is een uniek en persoonlijk alternatief voor de standaard geboortekaartjes. Met behulp van deze techniek wordt er een reliëf aangebracht op het papier, waardoor de tekst en of illustraties voelbaar worden. Hierdoor ontstaat er een bijzondere dimensie, wat het kaartje extra speciaal maakt.

Een geboortekaartje met preegdruk is zeker geen 13 in een dozijn kaartje, maar een echte eyecatcher die de geboorte van jullie kindje op een unieke manier aankondigt.

Het reliëf zorgt voor een tastbare ervaring en geeft het kaartje een luxe uitstraling. Kortom, een geboortekaartje met preegdruk is de perfecte keuze voor aanstaande ouders die op zoek zijn naar iets bijzonders en persoonlijks om de geboorte van hun kindje aan te kondigen.

 

geboortekaartje reliëf of preeg, goedkoop

Voordelen van een geboorte kaartje met reliëf / preeg:

Een geboortekaartje met reliëf of preeg heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het reliëf voor een luxe uitstraling en voegt het een extra dimensie toe aan het ontwerp. Het reliëf accentueert de tekst of afbeelding op het kaartje, waardoor het meer zichtbaarheid krijgt. Dit maakt het geboortekaartje uniek en persoonlijk.

Door te kiezen voor een geboortekaartje met reliëf of preeg, geef je een bijzondere touch aan de aankondiging van de geboorte van je kindje. Het reliëf zorgt ervoor dat het kaartje opvalt en de ontvangers direct de aandacht trekt. Daarnaast geeft het reliëf een gevoel van exclusiviteit en kwaliteit. Het is een stijlvolle en elegante keuze die de geboorte van jullie kindje op een bijzondere manier onderstreept.

 

geboortekaartje reliëf of preeg goedkoop

Letterpress of digitaal gedrukt combineren met reliëf geboortekaartje

Het combineren van letterpress en reliëf is een fantastische manier om een uniek en speciaal geboortekaartje te creëren. Beide technieken voel je in het papier. Bij letterpress wordt er gebruik gemaakt van een drukpers waarbij de inkt in het papier wordt gedrukt, wat resulteert in een diepe en indrukwekkende afdruk. Bij reliëf, ook wel bekend als preeg, wordt er juist een verhoogd patroon in het papier gemaakt. Om deze twee technieken succesvol te combineren, moet er rekening worden gehouden met de juiste drukkracht en het soort papier dat gebruikt wordt.

Het verschil tussen letterpress en digitaal drukken ligt voornamelijk in de manier waarop het ontwerp wordt overgebracht op het papier. Bij letterpress wordt er fysieke druk uitgeoefend op het papier, terwijl bij digitaal drukken het ontwerp rechtstreeks van een computer naar de printer wordt gestuurd, maar is daarin ook minder kostbaar dan letterpress.

Hierdoor heeft letterpress een ambachtelijke uitstraling en geeft het een gevoel van authenticiteit aan het geboortekaartje. Digitaal drukken is daarentegen sneller en kan meer complexe ontwerpen en kleuren bevatten. Door het combineren van letterpress en reliëf kan men profiteren van de voordelen van beide technieken en een geboortekaartje creëren dat zowel uniek als visueel aantrekkelijk is.

GRATIS E-BOOK GEBOORTEKAARTJES

In 5 stappen help je met een persoonlijk en uniek geboortekaartje! Download het e-book gratis hier.

gratis geboortekaartje e-book

Geboortekaartje relief goedkoo

Blog over letterpress

p

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.