per pagina
Sorteer op
    1 - 33 van 37 resultaten
  • 1
  • 2

Geboortekaartje letterpress meisje: de mooiste aankondiging!

Je hebt al zoveel geboortekaartjes voorbij zien komen voor een meisje, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje, na het zien van verschillende geboortekaartjes. Je wel iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces. Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.
Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit creatieve proces.

De zoektocht naar een geboortekaartje meisje is een prachtige reis, het is de eerste kennismaking voor familie, vriendin en kennissen met jullie kleine wereldwonder(s). En tegelijkertijd een hele opgave.

Ik ben zelf ook mama van 3 meiden en weet hoe bijzonder dit moment is. Als ontwerper weet ik precies waar je moet beginnen bij een uniek en persoonlijk geboortekaartje.

 

Love Letterpress Lindsey

 

Geboortekaartjes in letterpress, met folie, een blinddruk of preeg?

Er zijn een hoop mogelijkheden in mijn eigen drukkerij voor letterpress geboortekaartjes! Maar daar help ik je graag verder mee. Voor elke stijl zoals minimalistisch, klassiek, stoer, lief, veel tekst of misschien vintage. Mijn liefde voor typografie zie veel in de ontwerpen terug komen. Less is more.

Wil je meer weten over technieken, dat kan hier vinden: Wat is letterpress?  'Wat is een foliedruk?'  Wat is een blinddruk of preeg?

Door een folie of blinddruk met of zonder preeg, kan je geboortekaarten net wat meer eruit laten springen!

klassiek geboortekaartje met strikje

Geboortekaartjes voor meisjes

Er zijn verschillende soorten geboortekaartjes voor een meisje in letterpress. Love Letterpress heeft de mooiste stijlen zoals kaartje met strikje, met folie(druk), op handgeschept papier Oud Hollands of met een reliëf.

 

geboortekaartje folie goud

 

DOWNLOAD GRATIS HET E-BOOK GEBOORTEKAARTJES

 

GRATIS GEBOORTEKAARTJE E_BOOK

 

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.