Het mooiste geboortekaartje in letterpress voor een jongen!

Je hebt al zoveel geboortekaartjes voorbij zien komen voor een jongen, van heel simpel mooi en strak, met een prachtige illustratie of een tijdloze foto. Je wilt geen 13 in een dozijn geboortekaartje, na het zien van verschillende geboortekaartjes. Je wel iets persoonlijks en uniek, dit voelt als een groot creatief proces. Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten.
Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit creatieve proces.

De zoektocht naar een geboortekaartje jongen is een prachtige reis, het is de eerste kennismaking voor familie, vriendin en kennissen met jullie kleine wereldwonder(s). En tegelijkertijd een hele opgave.

Ik ben zelf ook mama van 3 meiden en weet hoe bijzonder dit moment is. Als ontwerper weet ik precies waar je moet beginnen bij een uniek en persoonlijk geboortekaartje.

 

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.