per pagina
Sorteer op
    34 - 66 van 66 resultaten
  • 1
  • 2

 


Makkelijke coronaproof traktaties voor school!


Traktatie stress?
Zo maak je in een handomdraai originele en makkelijke traktaties/ uitdeelcadeau’ s voor op school/opvang/ kinderdagverblijf. Als moeder ben ik zelf altijd opzoek naar iets origineels, maar ook dat het makkelijk te maken is,  de traktaties voor op school. Liefst dan ook nog eens een gezonde traktaties. Niet altijd lukt dit.

 

coronaproof traktatie  school feestpakketje goedkoop   coronaproof traktatie school goedkoop


Niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor bij de Sinterklaas middag of Kerstviering bij het diner voor op school, gebruik ik de labels of stempels. Het ziet er gelijk een stuk vrolijker en feestelijker uit.  Het zijn de kleine dingen die het maken!

Trakatie (coronaproof) kant en klaar, makkelijk pakketten.
Er zijn ook handig traktaties pakketten zoals de ‘frietzak’, ‘Verjaardag’, 'Feestpakketje' en de 'ijsjes' (coronaproof), handig hoef je alleen nog maar de traktatie zelf te kopen.banaan traktatie school uitdeelzakje pakket orgineele goedkoop  friet traktaties school uitdeelcadeau verjaardag kinderen DIY  ijsjes coronaproof traktatie school goedkoopeet smakelijk, poffertjes met aardbei traktatie sinterklaas, kerstdiner school makkelijk

 

Binnenkort een kinderfeestje?
Met de kraft of doorzichtige zakjes + de verjaardagsstempel maak je zo tussendoor traktaties, handig om mee te nemen. Vul het met chips of popcorn en pak een film in de bioscoop! Uitdeel tasje op het einde om alle kinderen te bedanken dat er waren bij het kinderfeestje.

 

popcorn uuitdeelzakje school bioscoop kinderfeestje kinderdagverblijf     Hip hip hooray verjaardags stempel traktaties scool, kinderdag verblijf makkelijk    trakatie windmolen school kinderdagverblijf makkelijk Hiep hiep hoera bedankt zakjes kinderfeestje traktatie  school feest

Satijnlint, bakkerstouw of hennep touw en labels
Je kan er gelijk verschillende soorten lintjes & touw bij bestellen om het de labels vast te maken. Er zijn verschillende kleuren, zoals roze, blauw, groen, zilver, grijs, geel, paars of zwart. Kraft labels zijn er in verschillende maten: 30 x70 mm, 45 x 90 mm, 55 x 110 mm, 60 x 120 mm.

© 2020 - 2024 Love Letterpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Als je vriend(in) wordt van Love Letterpress, ontvang je 10% korting , leuke kortingen en nieuwe items als eerste. Meld je aan bij de nieuwsbrief.