Top

Zwangerschapsverlof

Home > Blog


Geboorte | geboortekaartje | 30 november 2017

Zwangerschapsverlof van 1 december 2017 tot 11 maart 2018
 

Zoals jullie weten komt er in december een derde dochter bij! Onze twee andere meiden zijn erg benieuwd hoe ze eruit gaat zien en knuffel graag met mijn buik. Nu is ook de periode gekomen om met verlof te gaan. Er staan nog een paar geboortekaartjes en trouwkaarten klaar die ik uit besteed in deze periode. Het blijft heerlijk om mooie kaarten te ontwerpen, maar nu moet een stapje terug doen. Genoeg nieuwe ideeën voor de aankomende periode.

 

Het geboortekaartje voor onze derde dochter is zover klaar, alleen nog een mooi geboortebord! Jullie zullen het resultaat vanzelf zien.
 
 
Wat gaat er veranderen voor een aantal weken?
 

  • Geboorte of trouwkaarten kan ik deze periode niet drukken. Vanaf 12 maart kan ik weer drukken op mijn eigen pers. Offertes kunnen jullie altijd opvragen, misschien dat ik wat later reageer, vanaf 17 januari begin ik met ontwerpen te maken. Tot 11 maart besteed ik het drukken uit.
  • Persoonlijke stempels of geboorte/trouwborden blijft mogelijk tijdens mijn zwangerschapsverlof. Alleen met een langere levertijd.
  • De webwinkel blijft open, met de voorraad die er beschikbaar is, hier is ook een langere levertijd.

 
Wat is de levertijd tijdens het verlof?
 De gemiddelde levertijd is 14 werkdagen. (Als het even kan natuurlijk korter)

 

Nieuwe ontwerpen en producten?

Degene die mij volgens op sociaal media.Weten dat ik ben bezig met nieuwe producten, zoals sluitzegels voor geboorte (tweelingen), nieuwe ontwerpen geboortekaarten en trouwkaarten. Tijdens mijn verlof komen deze nieuwe producten online te staan, alleen ik weet nog niet wanneer.
 


Heb je een dringende vraag voor een bepaald product, mail dan naar info@loveletterpress.nl . En zet het in het ‘onderwerp’, ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren met een antwoord of het mogelijk is.
 
Ik begrijp dat het voor sommige 'vervelend' uitkomt, hoe graag ik jullie ook zou wil helpen. Begrip zou fijn waarom ik deze periode minder actief kan werken met Love Letterpress. De liefde die ik heb voor letterpress blijft, maar de liefde voor mijn gezin gaat op dit moment even voor.
Afgelopen periode prachtige kaarten gedrukt en er komen nog wat blogs aan!
Ik wens jullie een heerlijke winter en feestdagen en hou de website, facebook, twitter of Instagram in de gaten wat voor leuks er allemaal nog komt.
 
Liefs Lindsey