Top

Bruiloftblogger | Zank You

Home > Blog > trouwkaartenOntdekkingsreis samen met de Bruiloftblogger | Zank You
Trouwen | trouwkaarten | 23 oktober 2015

Afgelopen zomer is de Kim van de Bruiloftblogger langs geweest om een ontdekkingsreis te komen voor Zank You. Erg leuk om eens te laten zien hoe het werkt ‘letterpress’. Na een enthousiast mailtje van Kim hebben we een afspraak gemaakt, bij mij thuis. Niet alleen Kim kwam, maar ook Renate van Wit Photography om alles vast te leggen.

 

We beginnen in de huiskamer, kopje thee, koekje en het ijs even breken. Bruiloften, daar kunnen we uren mee vullen. Grappig vond ik, dat Kim werkt als kraamverzorgster en toevallig precies het bedrijf die wij hadden. Ze woont in de omgeving, dus ja had zo maar gekund dat ik de Bruiloftblogger naast mijn bed had staan in mijn kraamweek. Baby’s, bruiloften, hebben we allebei iets mee. ;-) Maar terug naar de bruiloften!

 

Naar boven, naar zolder, daar zit mijn studio! Mijn eigen plekje waar ik allemaal mooie producten in letterpress kan maken. Het is opgeruimd, klein en vooral handig ingedeeld, dat alles past. Geen illusie dat het altijd zo netjes opgeruimd is, na een opdracht is er vaak een bom ontploft! Maar wat fijn om de deur dan gewoon dicht te kunnen doen.

 

Maar wat was het leuk en leerzaam om te laten zien wat ik graag doe. Alles zit in mijn hoofd hoe en wat, maar goed proberen uit te leggen hoe zo’n proces nu werkt. Welke problemen je tegen komt, hoe je het kan –creatief- oplossen. Door te laten zien, begrijpen mensen sneller dat letterpress echt een ambacht is. En daardoor ook qua prijs duurder is dan digitaal. Met digitaal kan je ook onwijs mooie producten maken, maar het lonkt mij toch meer naar de ambacht.

 

Ondertussen had Renate de taak en om zich door ruimte te verplaatsen en alles vast te leggen. Toen ik de foto’s zag, goed gelukt!

 

Kim haar verhaal kan je op de blog van Zank You lezen. >Hier

 

Samen met Kim| Bruiloftblogger hebben we nog een actie gedaan op Facebook, je kon een set ‘ My Advice For The Bride & Groom’ winnen. Gefeliciteerd Liz!

 

Een geslaagde dag…

 

Liefs Lindsey