Top

Fabulous 40!

Home | Blog | Fabulous 40!


Fabulous 40| back tot the 80's & 90's!


Verjaardag | 40 jaar | 11 december 2019

Afgelopen jaar trapte mijn man Onno 'Ik wordt 40 jaar' seizoen af! Samen met een vriend van ons Boy gaven zij samen een feestje. Zij zijn samen kort op elkaar jarig. Net zo handig om dit samen te doen. Een mooi moment een leven te vieren!

We begonnen met Save the date te sturen in de december maand, zodat mensen de aankomende datum al vrij konden houden.

Ik maakte een ontwerp, aangezien ze 1979 geboren zijn. Zijn de 80's & 90's hun nogstalie periode. 
Mijn gedachte een casettebandje!
Zie hier:


Een 'digitale' uitnodiging via Whatsapp.

Het Thema 80's & 90's werd verder uitgebreid. Voor de uitnodiging. Het ontwerp was ook zo gemaakt! De kaart kon natuurlijk ook weer via een digitaal berichtje. Maar het gevoel van een feestje is zoveel leuker met een echte kaart!
Dan gaat het echt leven voor alle gasten die worden uitgenodigd.

Een enkelzijdig kaartje met een toffe neon kleur envelop! Die vallen wel op als ze door de brievenbus vallen.Toen de uitnodiging bij iedereen op de deurmat lag, gaat er achter de schermen nog het een en ander gebeuren. Dat is bij ons zo dan, bij een 40ste verjaardag, dan wordt je in het 'zonnetje' gezet met een prachtige presentatie! Deze is vaak in powerpoint, met prachtige foto's van vroeger en nu.
En deze perstentatie wordt dan in stijl gemaakt van het kaartje.Zelf ben ik dan de gelukkige die dit mag maken en loopt avonden lang te mopperen op het programma, omdat ik hier niet dagelijks in werk. Mijn grafische programma's kan ik dromen!

Maar als het dan gelukt is, met de 'foute' geluidjes erbij. Die kunnen dan niet ontbreken. Dan wordt er een vreudige dansje gedaan!
Aangezien er 2 personen zijn, hebben we het thema ' Wie is het?' gebruikt. Met bordjes in de zaal, zodat de gasten mee konden doen met het spel. Telkens kwamen er verhalen met foto's van één van de personen en de gasten moesten raden wie dit was.
Spreekt het ontwerp je aan en wil je ook zo'n toffe  kaart voor je 40e verjaardag. Neem contact op via info@loveletterpress.nl
of vul het contact formulier in.

Kaartje kan je ook hier vinden.

Liefs Lindsey

@