Top

Diamanten huwelijk!

Home > BlogEen diamanten huwelijk!
Trouwkaart | digitaal | 24 | 05 |2015

Jeetje, wat klinkt dat mooi zeg een diamanten huwelijk! Wow, al 60 jaar samen met de liefde van je leven – ikzelf ben dit jaar in september 5 jaar getrouwd, nog 55 jaar te gaan!-. Mijn grootouders kregen vier dochters, daar komen een hoop kleinkinderen bij en ondertussen ook achterkleinkinderen. Onze dochters Elsa en Feliz zijn de 4e generatie. Als ‘enigste kleindochter’ tussen 8 jongens, mocht ik het kaartje ontwerpen voor mijn opa en oma! Want bij een diamanten huwelijk, komt er een feestje.


 

Wat een mooie eer om dit te mogen doen! Mijn oma had haar trouwalbum meegenomen met de foto’s van de kerkelijke inzegening. –zucht, die randjes om de foto’s, zo mooi!- Even terug in de tijd waar mijn eigen moeder nog eens niet bestond en ik nog helemaal ergens ver, heel ver een mini stipje was. Bijzonder om te kunnen meekijken naar de foto’s van het huwelijk van mijn grootouders. Het was koud op 15 februari 1955, want mijn oma had in de kerk over haar jurk een warme bontjas. De zwart wit foto’s met een prachtige kartelrand, waan je je meteen weer terug in die tijd! De foto’s zijn zo betoverend dat deze een prachtige plek verdienen op de uitnodiging.


 

En dat hebben ze ook gekregen, het ouderwetse gecombineerd met digitaal. De namen van mijn opa en oma in een klassiek en sierlijk lettertype, feestelijke confetti stippen, kleine diamanten gecombineerd met de prachtige foto’s! De kaart is gedrukt op metallic papier en word is in een gouden envelop verstuurd.

 

 

Op de achterkant deze keer niet de website, maar een persoonlijke noot van mijzelf. “Dat er nog vele mooie en gezonde jaren bij mogen komen.’, ook na 60 jaar hoop je dat je nog steeds ‘lang’ van elkaar mag genieten. ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’…

 

Liefs Lindsey