Top

Zwangerschapsverlof

Home > Blog >15 juni 2014

Zwangerschapsverlof vanaf 15 juni tot 4 oktober
 
De afgelopen periode heb ik met veel liefde aan Love Letterpress gewerkt, wat blijft dit heerlijk om te doen en vooral als je een persoonlijk kaartje ontwerpt en kan drukken voor aanstaande ouders of bruidspaar! De reactie die je dan krijgt, daar doe je het voor… Niet alleen persoonlijke kaarten, maar als ontwerper heb ik nog genoeg andere ideeën die ik graag zou willen met Love Letterpress!
 
Maar de afgelopen maanden is er een klein liefdevol mensje in mijn buik gaan groeien. Dit kleine wonder gaat zich binnen een paar weken aankondigen! En word het tijd dat ik me hier op ga voorbereiden en een aantal weken met verlof ben.  Aangezien ik de ervaring bij onze dochter heb, krijg je van alles mee met een zwangerschap, maar ‘beschrijving’ hoe hij of zij ‘is’ zit er niet bij ;-). Deze gaan we dan in de weken erna ontdekken, weer een leuk – waarschijnlijk ook vermoeiend-  avontuur.
Het geboortekaartje die heb ik ontworpen voor onze dochter, was de eerste kennismaking met de prachtige ambacht letterpress. De magie van de techniek, inkt en papier blijft nog steeds wonderlijk! Onze tweede telg krijgt natuurlijk ook een geboortekaartje in letterpress. Er is een idee, nu nog het ontwerp en de uitvoering.
We weten weer niet wat het gaat worden, er komen twee ontwerpen zowel voor een jongen als meisje. Het resultaat zullen jullie vanzelf gaan zien.
 
Wat gaat er veranderen voor een aantal weken?
 
  • Geboorte of trouwkaarten kan ik deze periode niet drukken. Vanaf oktober kan ik weer drukken, aanvragen en of offertes voor de periode in oktober of daarna is mogelijk.
 
  • Persoonlijke stempels of geboorte/trouwborden blijft mogelijk tijdens mijn zwangerschapsverlof. Alleen met een langere levertijd.

  • De webwinkel blijft open, met de voorraad die er beschikbaar is, hier is ook een langere levertijd.
 
Wat is de levertijd tijdens het verlof?
 
De gemiddelde levertijd is 14 werkdagen.  (Als het even kan natuurlijk korter)
 
Heb je een dringende vraag voor een bepaald product, mail dan naar info@loveletterpress.nl . En zet het in het ‘onderwerp’, ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren met een antwoord of het mogelijk is.
 
Ik begrijp dat het voor sommige 'vervelend' uitkomt, hoe graag ik jullie ook zou wil helpen. Begrip zou fijn waarom ik deze periode minder actief kan werken met Love Letterpress. De liefde die ik heb voor letterpress blijft, maar de liefde voor mijn gezin gaat op dit moment even voor.
Afgelopen periode prachtige kaarten gedrukt en er komen nog wat blogs aan!
Ik wens jullie een fijne zomer en hou de website, facebook of twitter in de gaten wat voor leuks er allemaal nog komt.
 
Liefs Lindsey