Top

In lente sferen!

home > blog > Geboortekaarten
Geboorte | geboortekaarten | 14 mei 2017

Geboortekaartje in lente sferen!

 

In mei leggen alle vogels een ei en op Moederdag vorig jaar werd er een mooi nieuw lief meisje geboren. Haar naam is Lisa en is het zusje van Stijn. Het mooiste Moederdag cadeau wat je kan krijgen. Deze mama heeft het dan nu wel zelf gedaan, maar perfecte timing! De ouders van Lisa ken ik al een paar jaar. Haar mama heb ik ooit ontmoet via de Trouwhyves – Ja, hmmm wat was dat ook alweer-, maar het klikte wel heel gezellig tussen ons. En haar mama Eveline kan heerlijke taarten maken.(mond vol taart) En ik ben toevallig gek op taart.

Ze zijn heel lekker, maar Eveline denkt ook graag mee. Als ontwerper heerlijk, zeker als je een bruidstaart zou willen. De taart van Boy & Inez heeft ze gemaakt, kijk zelf maar…

Maar het geboortekaartje.

 

Eveline volgt Love Letterpress via Facebook. Daar liet ik nieuwe ontwerpen zien voor geboortekaartjes. Kreeg ik een berichtje dat ze de ‘waslijn’ erg gaaf vond! En als er ooit een tweede zou komen, dan wist ze al welk kaartje het zou worden. Mooier compliment kan je niet krijgen.

 

En toen was het zover, ik kreeg berichtje dat ze in blijde verwachting waren!Ze zijn toen langs geweest, volgens mij geen taart, maar wel heel gezellig.Ze gaven aan dat ze graag een langwerpige kaart wilde. En dat grote broer Stijn erop mocht. Stijn is terug gekomen als een illustratie, maar dan spelend met zijn zusje.

Er zit ook een los kaartje bij, voor het kraamfeest. Helemaal in stijl van de kaart.

 

Prachtig resultaat! Lekker vrolijk en alles in één kleur. Een mooie introductie voor een nieuw klein meisje.

 

Liefs Lindsey