Top

Engaged 2014

home> blogEngaged 2014
Unique wedding event | november 2014

De allereerste trouwbeurs Engaged – en gelijk een hele toffe!- waar ik graag wilde staan. Stiekem mijn eerste werkdag weer, een fijner begin kan je niet wensen met allemaal prachtige mensen als vendors en bruidsparen om je heen. Spannend, aanmelden en dan wachten of je mee mag doen… In mei kreeg ik dan een mooie gele envelop met handgeschreven letters in de brievenbus!
 
 

Het aanmeldformulier was zo ingevuld, met een paar kleine cadeautjes erbij voor organisator Judith.Eindeloos inspiratie opdoen via pinterest, dromen wat er allemaal mogelijk is. Toen kreeg ik de voorlopige indeling te zien. Hmmmm een ‘eiland’ stand – dus geen muur- oké, hoe gaan we dit aanpakken met kaartjes? Brainstorm sessie met manlief, verschillende kringloopwinkels bewandeld en daar kwam het idee: twee deuren die verbonden zijn met de scharnieren. Twee oude boerderij deuren van marktplaats die meer dan 100 jaar oud waren, zijn de perfecte combinatie voor deze klus.Na een dagje verf eraf bikkelen - gevoelloze handen-, (latjes) schilderen, schroeven, hadden de twee boerderij deuren een nieuwe functie! 
De authentieke letterbak uit mijn letterkast, verf, opvulwit,  houten kistjes en decoratie ontbraken natuurlijk niet. Nog even like en share actie op Facebook, met als eind resultaat een bruidspaar!


 
Zaterdag ‘the day before’, bepakt en bezakt in de auto samen met manlief naar Delft! Een warm welkom door een prachtig gebouw- Lijm en Cultuur-. Mijn kleine aandeel van dit event 2 x 2 m2. Uitladen en beginnen, passen, schuiven, meten, schuiven, er stond een indeling. Met hamer en etaleur speldjes werd de collectie trouwkaarten klaar gemaakt voor nieuwsgierige bruidsparen. Decoreren en stileren heerlijk om daar bezig mee te zijn en ja manlief voelde zich een beetje een buiten beentje. Voor hem was er niet echt veel te doen nadat de deuren stonden en hoe lief hij ook de stempels neerlegde in de letterbak. Uiteindelijk had ik de laatste hand ;-) Vriendin Suus – SusanSusan  bruidsfotografie- stond er ook en kwam even langs! Om me heen was iedereen druk bezig met hun eigen vierkante meters in orde te maken.

 
 
Zondagochtend ‘the big day’! Heerlijk een dagje voor mezelf, ow wat had ik er zin in!
Mijn oudste dochter -2 jaar-  vroeg; ‘Wat ga je doen mama?’ –ja, hoe leg je dat uit? Werken, hmmm nee en dat in het weekend? – ‘Mama heeft een winkeltje voor 1 dag’, waarop zij zei; ‘Oké, lekker shoppen’. Radio aan, een enkele auto zie ik op de snelweg, de wereld ontwaakt nog, maar ik stuiter al rond!
 
Wat een heerlijke en onvergetelijke dag was het! Met recht een prachtig unique wedding event, je proefde de sfeer en waande je in het thema ‘winter’. Als bruidspaar word je geïnspireerd met allemaal gave en lieve vendors met een eigen passie. Snuffelen in hun winkeltje, wat voor prachtige producten zij hebben.  Inspiratie genoeg om als bruidspaar een onvergetelijke trouwdag te kunnen maken!

   

Heel veel leuke en gezellige gesprekken gehad met bruidsparen en bruiden met vriendin of moeder. Voor sommige de eerste keer dat ze een letterpress kaart in handen hadden. Voel de magie! Als je vertelt dat je alles zelf maakt en de prachtige pers laat zien op de foto’s, begrijpen ze hoeveel handwerk het is om een kaartje te maken. De verschillende mogelijkheden die je kan laten zien en vooral kan laten voelen. Dan voel je magie van deze prachtige ambachtelijke techniek! Wenskaarten en stempels waren volop aanwezig, handig als je er gelijk eentje wilt meenemen.

 


 Het was een feestje om daar te zijn, ontzettende gezellige gesprekken gehad met vendors, een heerlijke sfeer om nieuwe contacten te maken. Zelf een aantal foto's gemaakt,maar  Raisa – zwartfotografie- heeft nog een aantal prachtige foto’s gemaakt van mijn winkeltje voor 1 dag. Dank je! Er was een mooi welkomst- en afscheidswoord door Judith. Afbouwen gaat altijd sneller dan opbouwen en met de hulp van Suus en haar man Erik zaten de deuren ook zo weer in de auto. Radio weer aan – nu lekker hard- de wereld was ontwaakt want ik was niet meer de enigste op de snelweg. Maar met een voldaan gevoel naar huis, wat een toffe ervaring!
 
Liefs,
Lindsey