Top

HOORAY! Baby on the way.

home > blog > geboortekaarten
Geboorte | aankonding zwanger | 20 mei 2017

Zwanger van de 3e!

Ja, jullie lezen het goed. Wij zijn in blijde verwachting van een nieuw klein wereld wonder. Wat blijft het toch bijzonder dat er zo’n kleintje in je buik mag groeien.

We zitten nu op de helft en half december 2017 wordt de kleine meid verwacht. Ja, deze keer weten we wat het wordt. In tegenstelling van onze andere dochters.

Onze oudste dochter Elsa wilde graag weten wat het werd en haar ‘voorkeur’ was een broertje, omdat ze al zusje had. ;-)

Bij de pret echo samen met de meiden, werd bekend dat het meisje zou worden. Hartstikke leuk, papa krijgt een eigen vrouwen harem.

Alles gaat gelukkig tot nu toe goed en de meiden vinden het erg interessant. Feliz geeft graag kusjes op mijn buik, verteld vaak dat er een baby in mijn buik zit en luistert met een ‘tank’ kabeltje van de duplo naar het hartje. – Dat heeft ze de verloskundige zien doen-.

 

Ga je met verlof? Ja, ik ben half december uitgerekend.Als alles goed gaat, ga ik half november met verlof tot half maart. (later hier meer over)

 

Wat veranderd er?

Van half november tot half maart druk ik zelf geen geboorte of trouwkaarten.

De webwinkel blijft wel gewoon open, maar de levertijd zal dan rond de 14 dagen zijn. In plaats van 1 a 2 dagen.

 

De aankondiging van de baby nummer 3.

Het blijft bijzonder als je dan een positieve zwangerschapstest in je handen hebt! Er groeit weer een klein wereld wonder in je buik. En wat blijft het spannend de eerste 12 weken. Ze zijn er niets voor niets, helaas hebben wij de ervaring –net als sommige andere- dat het ook mis kan gaan in deze eerste weken. En als je dan een ‘plakker’ hebt, verdiende dit een leuke aankondiging. Dat vonden wij.

 

Aangezien de zomer vakantie op de loer lag, mijn familie in Limburg woont –ik zelf in Utrecht woon- en we sommige vrienden pas na de vakantie gingen zien. Lag er voor de vakantie een toffe ‘ Baby on the way kaart’ in de brievenbus. We hebben zulke leuke reacties gekregen, ik vind een kaartje dan toch net meer een feestje! Dan een berichtje/appje versturen. En iedereen bellen was voor ons geen optie. De voorpret om de foto te maken met de meiden was erg leuk. Benieuwd of ze ook hun mond nog even dicht konden houden. Dat is gelukt.

 
Check hier de kaart: Baby on the way!
                                                         

                              (dochterlief Feliz Helpt mee met stempelen)

De opa en oma’s en mijn grootouders hebben we persoonlijk de ‘Hoera je wordt opa en oma’ en Hoera je wordt oma' kaart en ‘Er komt een achterkleinkind’ kaart gegeven.

 


Hopelijk blijft alles goed gaan en mogen we in december onze 3e dochter verwelkomen. Het geboortekaartje daar heb ik nog niet over nagedacht, de naam vind al lastig genoeg…

Liefs Lindsey