Top

The Best Box en Love Letterpress!

Home > blog
The Best Box en Love Letterpress!
Trouwen | weddingbox | 23 juni 2015

The best box – Wedding

 

Vanaf vandaag kunnen jullie deze unieke ‘wedding box’ bij Love Letterpress bestellen!

Een super leuke samenwerking met weddingplanner Loes Heijmans van Fabuloes Weddings, zij heeft de The Best Box bedacht. Als weddingplanner weet zij als geen ander hoe je van je bruiloft een onvergetelijke dag kan maken. Haar jaren lange ervaring in de trouwbranche, is een perfecte combinatie voor deze box. Ze blijft steeds op de hoogte van hippe en unieke leveranciers. The Best Box vind ik een geweldig concept!

 

Loes en ik zijn elkaar tegen gekomen via twitter. Kort daarna kreeg ik een mailtje over de ‘The Best Box’, zij is ook gecharmeerd van de techniek letterpress. Ja, ik geef haar geen ongelijk! Op de vraag of ik het leuk zou vinden om mee te doen met de ‘The Best Box - Wedding’ zei ik natuurlijk volmondig JA. Een mooie gelegenheid om bruidsparen kennis te laten maken met letterpress. Als snel gingen er prachtige letterpress producten naar het zuidens des lands.

 

The Best Box – Wedding bestond een paar maanden geleden 1 jaar en om nog meer bruidsparen kennis te laten maken met deze toffe box, hebben we onze krachten samen gebundeld. Ik heb een webwinkel met allemaal prachtige letterpress producten. Bruidsparen komen zich oriënteren op letterpress gebied. Een kleine moeite ze dan ook even te attenderen op The best Box – wedding met daarin ook een letterpress product!

En nu kan je de box bij Love Letterpress bestellen voor € 49,50. Bestel hier!

Als je bij Love Letterpress besteld krijg je er 4 labels van Enjoy gratis erbij in het zilver! Wat je ermee zou kunnen doen? Hieronder een paar ideetjes.


 

Nee, ik weet echt niet wat er verder inzit, dit is voor mij een ook een raadsel, maar het zijn vast net zo toffe cadeautjes als het cadeau van Love Letterpress.

 

Liefs Lindsey